Триває відпочинок дітей Донеччини в межах проєкту “Пізнай Львівщину”

Триває відпочинок дітей Донеччини в межах проєкту “Пізнай Львівщину”. Учнівська молодь із захоплення бере участь в усіх запропонованих заходах. Команди долучилися до квесту “Цікава Україна”, пройшли локації: “Визначні місця України”, “Крутіше всіх”, “Блогер паті”, “Тварини — символи України”, “Чарівний мішечок”, “Азимути”, “Туристичні вузли”, “Збери пазли”, “Казка на новий лад”, “Скільки років розкладається сміття”. Переможцями квесту стали команди “Драйв” з Покровської (І місце), “Гайдамаки” Селидівської (ІІ місце) та “Донбасята” Мирноградської (ІІІ місце) територіальних громад.
Діти малювали на асфальті сюжети з казок, відвідали заняття профорієнтаційного характеру “Хто є хто”, займалися стретчингом, проходили спортивні естафети. Відвідали місцеву школу мистецтв.Увечері, за традицією, на всіх чекали вечірні посиденьки, цього разу це були дебати “Шкільна форма”.
У таборі учнівська молодь Донеччини щодня отримує нові практичні знання та відпочиває. Вдячні працівникам санаторної школи міста Сокаль за тісну співпрацю, разом ми робимо щасливішими!
Далі буде! Все буде Україна!
Догори