Самоосвіта – шлях до успіху

Педагоги Донецького обласного еколого-натуралістичного центру протягом жовтня 2023 року продовжили поповнювати свої педагогічні скриньки новим досвідом та цікавими знаннями.
Так, наприклад, наші колеги долучилися до участі у психоемоційному тренінгу у Республіці Польща “Триваюча колективна травма та стійкість”. Також були учасниками Всеукраїнського форуму «Україна в серці кожного», де завідувач організаційно-масового відділу Олеся Гірка поділилася досвідом роботи, яка проводиться в ДОЕНЦ у сфері національно-патріотичного виховання, формування в дітей та молоді активної громадянської позиції.
Про шляхи удосконалення професійних компетентностей фахівців в умовах сьогодення під час ІІІ Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції дізнавалися завідувач відділу екології та природоохоронної роботи і методист цього відділу. Також педагоги центру не залишилися байдужими до залучення до заходів, які впливають на розвиток цифрової компетентності, а саме «Нейромережі для вчителів: ідеї для фантастичних уроків на кожен день», «Цифрова компетентність педагога. Атестація педагогічних працівників за новим положенням МОН», курсу підвищення кваліфікації для освітян «Штучний Інтелект в освіті». А долучення до вебінару «Наставництво: професійна підтримка та розвиток» педагогів» надало можливість більш детально та по сучасному познайомитися з цією темою.
10 жовтня у онлайн режимі відбувся семінар для педагогічних працівників, відповідальних за еколого-натуралістичну роботу у містах, територіальних громадах та районах області.
Загалом педагогами центру в жовтні відвідано 8 цікавих педагогічних заходів і отримано приблизно 0,64 кредитів ЄКТС і більше 55 годин, загальна кількість учасників 37 чоловік.
Продовжуємо свій саморозвиток!
Догори