Всеукраїнська науково-практична конференція «Децентралізація системи управління освітою: зміни, виклики, практики»

24 листопада 2021 року за підтримки Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Децентралізація системи управління освітою: зміни, виклики, практики». Згідно програми на конференції працювало 7 секцій, на яких поділилися своїм досвідом та майбутніми планами працівники органів управління освітою територіальних громад, військово-цивільних адміністрацій, центрів професійного розвитку педагогічних працівників, закладів освіти та інші зацікавлені особи.
Активну участь взяли працівники ДОЕНЦ, а саме: в. о. директора Олександр Паращенко, заступник директора з навчально-виховної роботи Галина Мирна, методисти Юлія Мєнафова та Василь Шубчинський. На конференції був представлений у формі доповідей систематизований досвід напрацювань у навчально-виховному процесі та розроблені рекомендації щодо трансформації системи управління освітою позашкільного закладу в умовах децентралізації та автономії.
Тези «Можливості особистісного розвитку вихованця позашкільного закладу в умовах децентралізації системи управління освітою» та «Креативна компетентність педагогів у інноваційній діяльності позашкільного закладу» будуть опубліковані у науковому збірнику матеріалів конференції.
Всі учасники отримають сертифікати.

Догори