Круглий стіл на «Всесвітня організація захисту тварин: міжнародні природоохоронні конвенції та угоди»

23 лютого 2024 року на базі факультету ветеринарної медицини Одеського державного аграрного університету був проведений (онлайн) круглий стіл на тему «Всесвітня організація захисту тварин: міжнародні природоохоронні конвенції та угоди». Організаційний комітет (голова – Жанна КОРЕНЄВА, к. вет. н., доцент, завідувач кафедри нормальної і патологічної морфології та судової ветеринарії, ОДАУ) запросив до участі провідних фахівців університету – Михайла БРОШКОВА, д. вет. н., професора, ректора Одеського державного аграрного університету та Катерину РОДІОНОВУ, декана факультету ветеринарної медицини. Одеський обласний гуманітарний центр позашкільної освіти та виховання представляла Валентина ГАЛЮТКІНА, заступник директора з еколого-натуралістичного підрозділу.
Студенти університету провели об`ємну науково-дослідницьку роботу і показали у своїх доповідях (30 проєктів) основні завдання сьогодення міжнародних природоохоронних організацій, а саме: поширення екологічної освіти та екологічного виховання населення і передусім молоді; контроль за станом природного середовища; науково-дослідницька діяльність з охорони довкілля; створення фондів та інших об’єднань, покликаних оберігати природу; організація заходів із забезпечення безпеки довкілля та покращення екологічної ситуації.
У якості гостей на цьому заході були присутні співробітники Донецького обласного еколого-натуралістичного центру – Юлія Мєнафова та Василь Шубчинський. Ми щиро вдячні за можливість почути наукові доповіді студентів університету та аналітичні думки вчених. Такий величезний науковий контент буде дуже корисний для вивчення гуртківцями нашого Центру.
Догори