Всеукраїнська нарада

01 червня 2022 року відбулася Всеукраїнська нарада “Позашкільна освіта у воєнний та повоєнний час” до Міжнародного дня захисту дітей.
Мета заходу – обговорення стратегічних питань захисту прав дітей на позашкільну освіту, діяльність закладів позашкільної освіти у воєнний та повоєнний час. Цей захід відбувся завдяки Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, Міністерству освіти і науки України, Національній академії педагогічних наук України, Національному педагогічному університету ім. М. П. Драгоманова, Міжнародній асоціації позашкільної освіти, Кіровоградському обласному центру дитячої та юнацької творчості.
1700 учасників зареєструвалося для участі у Всеукраїнській нараді. Серед цього загалу були і педагоги Донецького обласного еколого-натуралістичного центру. Понад 3-и години тривав захід, але час промайнув не помітно. Кожен виступаючий ділився досвідом про сьогоденну роботу позашкільних закладів у своїх областях та планами на майбутнє.
Всі доповідачі в своїх виступах наголошували на тому, що треба захищати права дітей на позашкільну освіту та не допускати закриття або злиття позашкільних закладів, позашкільний заклад повинен бути в кожній громаді!
Догори