Маленькі кроки ведуть до великої мети

Світ не стоїть на місці. Важливою умовою для життя в суспільстві є швидка адаптація до нової інформації. Сучасне суспільство вимагає тримати мозок в тонусі, адже поки ми його тренуємо, доти є молодими.
Саме навчання є цікавим, воно підбадьорює, робить нас активними, ми отримуємо задоволення від того, що дізнаємося щось нове. Ми вчимося для того, щоб в майбутньому вирішувати якісь завдання. Отже, важливо вміти шукати ту інформацію, якої вам бракує, контролювати себе та мотивувати вчитись, адже ніхто цього не зробить замість нас. А ще оцінювати себе зі сторони, адже іноді ми не можемо чогось виконати, бо нам не вистачає впевненості, знань, сили.
Так протягом першого тижня липня педагогічні працівники ДОЕНЦ навчалися та отримували нову інформацію: у соціально-психологічному проєкті “VeLa” (Наталія Рикунова, Людмила Березовська, Світлана Касьянова); у науково-практичній конференції «Сучасні освітні технології. Інструменти підвищення якості освіти» (Наталія Рикунова); тренінговому курсі «Діти та війна. Навчання технік зцілення» (Наталія Рикунова та Світлана Касьянова); онлайн семінарі за німецькою програмою «MINIPHANOMENTA: 52 захоплюючих експерименти для уроків і перерв» (Наталія Рикунова).
Тільки той піде вперед, хто бачить і визнає свої помилки.
Пам’ятайте! Маленькі кроки ведуть до великої мети.
Догори