Всесвітній день прибирання

Традиційно 17 вересня 2022 року відбулась акція у рамках Всесвітнього дня прибирання. Основна мета заходу — формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього.
Допомога природі – це не тільки моя робота, а й моє захоплення. Тому 17 вересня 2022 року я також вийшла на прибирання сміття у навколишньому середовищі, але вже не у Краматорську, а у Чернівцях.
До Всесвітнього дня прибирання у місті Чернівцях координаторами Всеукраїнського молодіжного руху “Let’s do it Ukraine” було створено 4 локації. Я та мій син стали учасниками локації за адресою: Південно-Кільцева 1а (колишня міська лікарня #2). Команда нашої локації зібрала понад 800 кг побутового сміття (пластик збирався окремо для подальшої його переробки)!
Приємно відзначити, що до локації прибирання був доставлений контейнер для навантаження зібраного сміття з подальшим вивезенням його на сміттєзвалище.

Ольга Стрілець, завідувачка лабораторії біології та дослідницько-експериментальної роботи ДОЕНЦ, разом із сином взяли участь у Всесвітньому дні прибирання: https://shpalta.media/2022/09/17/ochistili-skveri-ta-kolishnyu-likarnyu-yak-u-chernivcyax-proveli-vsesvitnij-den-pribirannya-foto/

Догори