Волонтери ДОЕНЦ

5 грудня у всьому світі відзначають Міжнародний день волонтера. В Україні цього дня згадують людей, які добровільно та безоплатно працюють там, де потрібна їх допомога.
Кожен з нас колись був на місці волонтера, допомагав іншим, піклувався про ближнього і все це за добре слово, вдячний погляд. Працівники Донецького обласного еколого-натуралістичного центру (далі – ДОЕНЦ) мають значний досвід у волонтерській діяльності: надавали екстрену допомогу населенню постраждалого від збройного конфлікту, купували продукти харчування, побутову хімію, організували видачу гуманітарної допомоги вразливим верствам населення, плели маскувальні сітки, поповнювали банк крові, донатили (і продовжують це робити) на потреби ЗСУ.
Разом з гуртківцями ДОЕНЦ для захисників України збирали бляшанки для виготовлення окопних свічок й передали у волонтерський центр (Олександрівська територіальна громада). На свята для військових батьки вихованців разом зі своїми дітьми готують та передають смаколики, малюнки задля підтримки кожного воїна на фронті, щоб вони відчували турботу, розуміння кожного українця, який знаходиться в тилу, під їхнім захистом.
З Днем волонтера вітаємо людей з широкою душею, повною доброти і чуйності! Діяльність волонтера гідна і безкорислива. Спасибі і низький уклін за вашу працю, постійне бажання допомогти нужденним! Бажаємо, щоб за ваші чисті серця ви отримали багато подарунків долі у вигляді здоров’я, щастя, любові і довголіття.
Слава Україні! Героям слава! Разом до Перемоги!
Догори