Природнича школа учнівської молоді

Традиційно, в жовтні-листопаді, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України спільно з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка організовує вступну осінню сесію Природничої школи учнівської молоді (ПШУМ). Не став винятком 2021/2022 навчальний рік, хоча із-за карантинних обмежень, вимушені проводити освітній процес дистанційно.

Осіння сесія триває з 8 до 12 листопада 2021 року в чотирьох відділеннях ПШУМ: біології, хімії, флористики і фітодизайну, народних ремесел. Під час осінньої сесії передбачається ознайомлення з навчальними інформаційними матеріалами, самостійне опрацювання запропонованих авторських текстів, презентацій, фото– та відеоматеріалів, виконання тестових завдань.

Всі учасники освітнього процесу, що зареєструвалися до 1 листопада на І курс або навчалися в ПШУМ упродовж 2020/2021 н.р. та були переведені на другий рік навчання наказом НЕНЦ № 23-o від 23.04.2021 р. “Про підсумки дистанційного проведення весняної сесії Природничої школи учнівської молоді у 2020/2021 навчальному році”, мають можливість розпочати або продовжити навчання за обраним напрямом.

08 листопада о 15.00 в режимі он-лайн відбулося відкриття осінньої сесії ПШУМ. На відкриття були присутні: директор Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України Вербицький Володимир Валентинович – Голова Оргкомітету, куратори відділень: Теребінеко Катерина Володимирівна – кандидат хімічних наук, доцент хімічного факультету КНУ імені Тараса Шевченка, Адріанов Віктор Леонідович – Заслужений вчитель України, спеціаліст вищої категорії, Домрачева Тетяна Василівна – завідувач відділом квітництва. Переглянути відеозапис відкриття можна за посиланням:

Посилання на розклади роботи відділень та навчальні матеріали розміщені  на сайті НЕНЦ https://nenc.gov.ua/, у лівій бічній колонці, в рубриці «Природнича школа» та на сторінці «Природнича школа учнівської молоді» –  https://nenc.gov.ua/?page_id=155.

За результатами осінньої сесії слухачі І курсу будуть окремим наказом включені до складу учасників ПШУМ, а тих хто переведений на ІІ курс, зарахують слухачами ІІ курсу.

Догори