Проведено практичний семінар для студентів

6 квітня 2023 відбувся практичний семінар для студентів ІІІ та ІV курсів ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет» факультету фізичного виховання підготовки здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) в онлайн режимі. Організатори – Донецький обласний еколого-натуралістичний центр.
Майбутні педагоги переглянули відео https://youtu.be/8c712WxIbPw , у якому розповідається про деякі заходи ДОЕНЦ, ознайомились з основними етапами підготовки та проведення масових заходів та дізналися про шляхи взаємодії ДОЕНЦ з закладами освіти області.
Для студентів був проведений фрагмент онлайн-заняття, де керівниця гуртка наочно показала як зацікавити вихованців на заняттях за допомогою сучасних інтерактивних застосунків, наприклад, таких як віртуальна дошка Jamboard.
Запланована подальша співпраця та залучення студентів до проведення обласних масових заходів ДОЕНЦ. Сподіваємось, що набутий досвід допоможе майбутнім педагогам у подальшому працевлаштуванні.
Догори