21 листопада – День Гідності та Свободи

З нагоди свята для вихованців Донецького обласного еколого-натуралістичного центру проведено низку виховних заходів: тематичні години спілкування, бесіди, виховні години, віртуальні екскурсії місцями революції Гідності: «Вільні творять майбутнє», «Свободу не спинити!», «Заряджені гідністю та жагою до свободи», «Вистояли на Майдані – переможемо у війні».
Під час проведення інформ-дайджесту «Будь вартим своєї країни» дізналися про те, що цьогоріч країна відзначає перший ювілей Революції Гідності – 10 років і вихованці вирішили долучитися до фоточеленжу, створивши євромайданівську стрічку з прапорами України та ЄС. Знімали відео, відповідаючи на питання «Що для мене гідність?». Здобувачі освіти відзначили єдність українців у боротьбі за свободу, гідність, цілісність України.
Також гуртківці ДОЕНЦ вшанували громадянський подвиг учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, їх патріотизм та непереможний дух. Інформація доступна для перегляду на офіційній сторінці ДОЕНЦ за хештегами #ДОЕНЦ #МоєПозашкілля #Заряджені_гідністю_і_жагою_свободи
Догори