День пам’яті захисників України

29 серпня, починаючи з 2019 року в Україні відзначають День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
Здобувачі освіти та педагоги Донеччини долучилися до відзначення пам’ятного дня. Донецький обласний еколого-натуралістичний центр ініціював проведення фоточеленджу “Героям Слава!”. Усі учасники фоточеленджу викладали у соціальних мережах власне фото, зроблене біля соняху — рослина, що символізує любов до Батьківщини з хештегами #ГероямСлава #29_серпня #Сонях_пам‘яті #ДОЕНЦ #МоєПозашкілля . Найактивнішими виявилися учнівська молодь та педагоги ЗЗСО І-ІІІ ступенів селища Керменчик Волноваського району, здобувачі освіти Опорного закладу Очеретинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів та учні Шандриголівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Лиманської міської ради.
Наш героїчний народ пережив не одну війну. Українці залишаються волелюбними, нескореними та хоробрими. Як свідомі громадяни величної держави пам’ятаємо подвиг Героїв, вшановуємо усіх разом та кожного поіменно; передаватимемо пам’ять, повагу та уклін воїнам через покоління, як нагадування про нескореність та міць української нації.
Догори