На Донеччині відбулася обласна науково-практична конференція учнівської та студентської молоді «Біологічні дослідження та винахідництво»

На Донеччині відбулася обласна науково-практична конференція учнівської та студентської молоді «Біологічні дослідження та винахідництво»
31 січня 2023 року в режимі ондайн відбулася науково-практична конференція учнівської та студентської молоді «Біологічні дослідження та винахідництво» (далі — Конференція). Організатори – Донецький обласний еколого-натуралістичний центр (далі — ДОЕНЦ).
40 учасників з 12 територіальних громад Донецької області: Бахмутської, Білозерської, Гродівської, Костянтинівкої, Краматорської, Лиманської, Мирноградської, Новогродівської, Покровської, Слов’янської, Торецької, Удачненської – представили на розсуд журі свої роботи в таких секціях: «Юний дослідник», «Юні ботаніки та рослинники», «Енергія і середовище», «Юні зоологи і тваринники», «Винахідницькі та раціоналізаторські проєкти еколого-натуралістичного напряму», «Екологія та здоров’я».
Відповідно до програми Конференції, о 10:00 всі бажаючі змогли переглянути відкриття https://www.youtube.com/watch?v=ZyvPi_POPfA , познайомитися із компетентним журі (фахівці РЛП «Краматорський», «Клебан-Бик», ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет», Донбаської державної машинобудівної академії, ДОЕНЦу) та модераторами секцій (працівники ДОЕНЦ). Згідно з графіком працювали секції, учасники захищали науково-дослідницькі роботи, відповідали на поставлені питання.
Переможці та призери отримають грамоти від ДОЕНЦ, учасники — сертифікати, а керівники — подяки.
Протоколи з результатами буде опубліковано на сайті ДОЕНЦ http://www.donoenc.com.ua/protokoly/ , про що буде повідомлено у внутрішні групи секцій.
Найкращі роботи (відео-презентації захисту) будуть опубліковані на офіційній сторінці ДОЕНЦ у Фейсбуці.
Догори