Обласний фестиваль юних екологів та натуралістів «Природничий калейдоскоп»

З 01 по 25 грудня 2023 року Донецький обласний еколого-натуралістичний центр проводив обласний фестиваль юних екологів та натуралістів «Природничий калейдоскоп». Кожного дня на офіційній сторінці ДОЕНЦ у Фейсбуці для учнівської молоді Донеччини публікувалися завдання для різних вікових категорій. Природничий адвент календар уміщував ігри, філворди, ребуси, вікторини, пазли, кросворди, тести, загадки, розроблені працівниками центру за допомогою цифрових застосунків. Виконуючи завдання адвент календаря, учнівська молодь розширила та поглибила знання з природничих наук.
З метою підтримки обдарованих дітей та молоді, які займаються природоохоронною та просвітницькою діяльністю в екологічній сфері, стимулювання подальшої роботи юннатів та їх керівників відзначено переможців та призерів конкурсів різних рівнів грамотами ДОЕНЦ за номінаціями, керівників — подяками.
Нагородна атрибутика за посиланням (списки учасників адвент календарю додано до сертифікатів): http://www.donoenc.com.ua/…/oblasnyy-festyval-iunykh…/
Догори