Підбито підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея»

З 2011 року Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки проводить Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Зоологічна галерея» (далі – Конкурс). Конкурс проводиться з метою активізації роботи з учнівською молоддю щодо вирішення екологічних і природоохоронних проблем, залучення її до активної природоохоронної діяльності, формування екологічної свідомості та дбайливого ставлення до тварин.
Донецький обласний еколого-натуралістичний центр є постійним учасником Конкурсу. У цьому році, протягом січня по 15 березня 2023 року, був проведений обласний етап, у якому взяли участь 203 здобувачі освіти з 24 територіальних громад нашої області: Авдіївської (12), Бахмутської (6), Білозерської (5), Великоновосілківської (6), Гродівської (1), Добропільської (32), Дружківської (3), Званівської (5), Комарської (1), Костянтинівської (14), Краматорської (11), Курахівської (3), Лиманської (9), Мар’їнської (6), Миколаївської (1), Мирноградської (12), Новодонецької (2), Олександрівської (5), Очеретинської (2), Покровської (36), Селидівської (14), Слов`янської (9), Торецької (4), Удачненської (2), та 2 громади Одеської області – Чорноморська.
Дуже приємно, шо географія наших учасників не була обмежена тільки Донецькою областю, а наші колеги з Одещини також направили свої роботи на обласний етап.
Всього було подано 304 роботи у двох номінаціях:
• кращий малюнок птахів або ссавців, які мешкають на території регіону – 181 робота;
• кращий малюнок представників різних зоогеографічних областей світу – 123 роботи.
Малюнки виконані різними техніками: гуаш, акварель, воскова крейда.
Всього призових місць 148, а саме:
• І місце – 80 авторів;
• ІІ місце – 29 авторів;
• ІІІ місце – 39 авторів.
На жаль, 39 робіт не відповідали умовам Конкурсу і були не допущені до участі.
Щиро вітаємо переможців, призерів і всіх учасників! Бажаємо не зупинятися на досягненому і прагнути розвиватися та пізнавати все більше і більше. Нехай завжди горить ентузіазм в очах і розкриваються можливості. Вперед, до Перемоги!
Результати за посиланням: http://www.donoenc.com.ua/…/Protokol-zasidannia-zhuri…
Нагородна атрибутика за посиланням:
Догори