Підбито підсумки обласного природоохоронного конкурсу «День Землі»

З метою формування екологічної свідомості, культури, дбайливого ставлення молоді до природи та залучення її до природоохоронної діяльності Донецьким обласним еколого-натуралістичним центром був проведений обласний природоохоронний конкурс «День Землі» (далі – Конкурс) у дистанційному режимі.
У Конкурсі взяли участь 75 команд з 27 територіальних громад Донецької області, а саме: Андріївської, Бахмутської, Білозерської, Великоновосілківської, Вугледарської, Гродівської, Добропільської, Дружківської, Костянтинівської, Краматорської, Курахівської, Криворозької, Лиманської, Мирноградської, Маріупольської, Новодонецької, Очеретинської, Покровської, Сіверської, Світлодарської, Святогірської, Селидівської, Торецької, Удачненської, Часовоярської, Черкаської, Шахівської — всього 300 учасників.
Конкурс проводився у трьох вікових групах за трьома блоками:
– творчий – до Всесвітнього Дня збереження жаб (відзначається 27 квітня);
– інтелектуальний (учасники проходили тестування);
– практичний (всі команди долучалися до Всесвітнього дня прибирання, здійснивши також і цифрове прибирання).
Капітани команд та керівники були зареєстровані в Телеграм-каналі, де були створені чати для кожної вікової групи. Всі виконані завдання надсилалися до своїх чатів і розміщувалися на padlet –дошці.
Учнівська молодь долучилася до челенжу “До Дня Землі я закликаю!” та презентувала міні-проєкти “Безпечний простір навкруги мене в післявоєнний час на території моєї рідної Донеччини”. Діти підійшли до виконання завдань творчо, креативно та екосвідомо.
За підсумками журі призові місця отримала 71 команда, результати за посиланням http://www.donoenc.com.ua/…/Zvedenyy-protokol…
Нагородна атрибутика http://www.donoenc.com.ua/…/oblasnyy-pryrodookhoronnyy…/
Найкращі роботи будуть публікуватися на фейсбуці упродовж наступного тижня!
Дякуємо учасникам за плідну та важливу роботу!
Догори