Підсумки обласної екологічної експедиції

З червня по серпень проходила обласна екологічна експедиція (далі – Експедиція). Організатори – Донецький обласний еколого-натуралістичний центр (далі — ДОЕНЦ).
До участі зареєструвалося 80 учасників – учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти з Гродівської, Добропільської, Іллінівської, Костянтинівської, Краматорської, Криворізької, Курахівської, Лиманської, Мирноградської, Олександрівської, Очеретинської, Покровської, Світлодарської, Соледарської, Слов’янської, Торецької, Удачненської, Часовоярської та Черкаської територіальних громад та 1 учасник з м. Дніпро.
У робочих чатах в Telegram кожна вікова група отримувала завдання та сумлінно їх виконувала: діти та учнівська молодь вирощували мікрозелень, виготовляли картини в техніці ошибана, вели фенологічні спостереження, переглядали пізнавальні відео, виготовляли власноруч поробки з природних матеріалів, малювали у різних техніках, готували корисну їжу та напої.
Роботи учасників Експедиції можна переглянути на відеохостингу «YouTube»:
– органайзери для канцелярії https://www.youtube.com/watch?v=qNbxOARnYWY ,
– малюнки сіллю https://www.youtube.com/watch?v=zed2G_YTolg ,
– корисні смузі https://www.youtube.com/watch?v=oXtAs2DclJ0 ,
– смайли, які підіймають настрій https://www.youtube.com/watch?v=sbUtnDrwWLk .
У межах Експедиції відбулося онлайн-заняття “Як рослини регулюють клімат” з провідним фахівцем з екологічної освіти регіонального ландшафтного парку “Клебан-Бик” Галиною Семеніхіною.
Урочисте закриття доступне для перегляду за посиланням https://youtu.be/PeDp2UbGo30
Учасники Експедиції отримали грамотами ДОЕНЦ відповідно до номінацій, інші учасники – сертифікати ДОЕНЦ, керівникам надано подяки ДОЕНЦ http://www.donoenc.com.ua/…/oblasna-ekolohichna…/
Догори