Проведено інструктивно-методичний семінар для педагогів Лиманської ТГ

10 квітня 2023 року в режимі онлайн Донецький обласний еколого-натуралістичний центр провів інструктивно-методичний семінар для педагогів, які забезпечують освітній процес на деокупованих територіях у освітніх консультаційних пунктах Лиманської територіальної громади. На семінарі були присутні 30 педагогічних працівників Лиманщини та педагогічний колектив ДОЕНЦ.
Мета проведення семінару — налагодження співпраці ДОЕНЦ з педагогами Лиманської ТГ та надання методичної підтрімки для максимального охоплення дітей та учнівської молоді еколого-натуралістичною діяльністю.
На зустрічі були висвітлені основні форми та методи даного напряму, надано рекомендації та алгоритми взаємодії під час проведення занять, конкусів, виховних заходів, тощо.
Заслухали педагогів громади, які поділилися власним досвідом роботи на деокупованих територіях, та визначилися з найбільш проблемними питаннями, шукали шляхи їх вирішення та можливості реалізації спільних дій для залучення дітей громади до навчальних проєктів, конкурсів, тематичних заходів.
Визначили:
– продовжувати тісну співпрацю з громадою,
– надавати методичну та консультативну допомогу педагогам на ОКП.
Віримо, що кількість деокупованих громад Донеччини зростатиме і здобувачі освіти охоче займатимуться гуртковою діяльністю.
Догори