Природничий калейдоскоп

З 21 по 23 грудня 2022 року, з метою пiдтримки обдарованих дітей та молодi, які займаються природоохоронною та просвітницькою діяльністю в екологічній сфері, стимулювання подальшоi роботи юннатів та їхніх керівників, відбувся у дистанційному форматі обласний фестиваль юних екологів та натуралістів «Природничий калейдоскоп». Організатор – Донецький обласний еколого-натуралістичний центр (далі – ДОЕНЦ).
Учасниками фестивалю стали 57 здобувачів освіти з Гродівської, Білозерської, Костянтинівської, Краматорської, Лиманської, Мирноградської, Олександрівської, Покровської, Удачненської територіальних громад, Очеретинської селищної ВЦА та Мар’їнської ВЦА.
Вітальна частина, калейдоскоп найкращих робіт («Український сувенір», «Моя країна – Україна», «Стоп, сміття», «Новорічна композиція», низка майстер-класів («Виготовлення квітів із лушпиння цибулі», «Казковий місяць», «Закладка для книги», «Новорічний віночок з солоного тіста», «Вітальна листівка у техніці айріс фолдінг») – така програма чекала на дітей та молодь. Усі матеріали висвітлювалися на офіційній сторінці ДОЕНЦ
у Фейсбуці https://www.facebook.com/donoenc 
За сумлінну роботу, високу результативність на обласних та Всеукраїнських заходах еколого-натуралістичного напряму, окрім грамот та подяк, учасники Фестивалю отримали в подарунок від ДОЕНЦ патріотичний календар на 2023 рік «Знай історію, плекай майбутнє».

Догори