Спільні дії

28 червня 2023 року за підтримки голови Одеської обласної ради Григорія Діденка, відбулося справжнє свято, присвячене Дню Конституції України. У дивовижному куточку міста Одеси, для жителів міста та Одеської області було влаштовано безліч цікавих та корисних активностей.
Почесним гостем свята стала Марія Попова, представник уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Одеській області.
Педагогічний колектив Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання разом з представниками Донецького обласного еколого-натуралістичного центру теж долучився до організації заходу. Понад 150 юнаків та дітей міста та області взяли участь у Квесті “Все буде Україна!”, приєдналися до майстер-класів з виготовлення ляльок-мотанок та сувенірної продукції в техніці оригамі, Програма Квесту налічувала 12 локацій, на яких учасники, виконуючи не складні завдання дізнавалися цікавих фактів з історії України, народних, рослинних, тваринних традицій які відрізняють нашу країну від будь-яких інших країн світу. Роблять її унікальною. Мали змогу відчути себе у ролі справжніх мандрівників Україною, “примірявши на себе” складнощі переправи через емітовану річку, печери, прірви та, навіть, розкласти палатку.
Виставка малюнків переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу “Кольори перемоги” ще раз продемонструвала всім учасникам заходу на скільки талановиті юні українці та як сильно вони люблять свою країну. Тож, свято вдалося! Всіх вітаємо! Все буде Україна!
Догори