Участь педагогів ДОЕНЦ у тренінгу зі стійкості та травматизму

З 06 по 08 жовтня 2023 у хуторі Гораєць (Республіка Польща) педагоги Донецького обласного еколого-натуралістичного центру: в. о. директора Галина Мирна, завідувач відділу організаційно-масового Олеся Гірка та методист відділу екології та природоохоронної роботи Людмила Березовська – взяли участь у тренігу зі стійкості та травматизму.
Навчання проводили тренери з Natan Worldwide Disaster Relief (волонтерська ізраїльська гуманітарна організація з надання допомоги при катастрофах із понад 18-річним досвідом роботи в глобальних операціях). Natan https://www.facebook.com/NATANAID
співпрацює з міжнародними неурядовими організаціями та місцевими громадами по всьому світу з метою адаптуватації ізраїльської моделі першої психологічної допомоги. В Україні проєктом керує перша леді України Олена Зеленська.
Під час навчання педагоги ДОЕНЦ отримали безцінний кейс знань як допомогти у зменшенні стресу та підвищенні стійкості.
Вдячні за гостинність https://m.facebook.com/profile.php/?id=100001663136178 . Пан Мартік подбав про те, щоб перебування в його домі було для всіх учасників тренінгу максимально комфортним. Вдячні https://www.facebook.com/TheFolkowiskoFoundation .
День вишиванок у Горайці залишив вагомий культурний слід: учасників тренінгу неймовірно вразив гурт Neizapominajki https://m.youtube.com/watch?si=3pl_7Nao4MhcO0be… місцевих жителів та команду тренерів – українська пісня.
Учасники провели час цікаво та з користю, повезли до рідної України відчуття підтримки, набутий безцінний досвід, який реалізовуватиметься на практиці.
Догори