Віртуальна екскурсія екостежками парку «Клебан-Бик»

17 червня 2022 вихованці Донецького обласного еколого-натуралістичного центру (далі – ДОЕНЦ) долучилися до віртуальної екскурсії екостежками парку «Клебан-Бик» (далі – Екскурсія). Організатор – Регіональний ландшафтний парк «Клебан-Бик».
Екскурсія проходила не вперше, вихованці ДОЕНЦ є постійними учасниками. Цього разу на зустріч були запрошені вихованці з Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання (екологічний підрозділ). Діти Донеччини та Одещини поринули у чарівний світ парку, який знаходиться в Костянтинівському районі Донецької області. Познайомилися з флорою та фауною «Клебан-Бику», побачили на презентації представників, які занесені до Червоної книги України. Почули від провідної фахівчині з екологічної освіти парку Галини Семеніхіної про таємниці природи даної місцевості. Гуртківцям сподобалося виконувати завдання в ігровій формі, проходити веб-квест.
Півтори години промайнули дуже швидко. Діти розширили свої знання з понять біорізноманіття Донеччини, а гості були приємно вражені неймовірними захоплюючими пейзажами парку.
Всі вірять та сподіваються на перемогу України, щоб щонайшвидше пройтися екостежкою Регіонального ландшафтного парку «Клебан-Бик» офлайн.
Догори