Всеукраїнський форум «Діти і освітянський фронт позашкілля» до Дня Позашкілля

25 вересня 2022 року в Україні відзначався День позашкілля.
І з цієї нагоди Комітет Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, НПУ імені М.П.Драгоманова спільно з Міжнародною асоціацією позашкільної освіти та іншими парнераами 27 вересня 2022 року провели Всеукраїнський форум «Діти і освітянський фронт позашкілля» .
Основною метою Форуму стало обговорення і визначення стратегічних напрямів позашкільної освіти, діяльності закладів позашкільної освіти України у період воєнного стану.
До Форуму долучилися народні депутати України, представники Міністерства освіти і науки України, органів державної виконавчої влади, керівники органів управлінь освітою, вчені, члени Міжнародної асоціації позашкільної освіти, педагоги позашкільної освіти. Загалом понад 2700 було зареєстрованих учасників Форуму і серед цього загалу 10 педагогів Донецького обласного еколого-натуралістичного центру.
У рамках Форуму було відзначено кращих педагогів закладів позашкільної освіти України та презентовано роботу закладів позашкільної освіти України в період воєнного стану.
Всі зареєстровані учасники Форуму, отримають сертифікати від організаторів.
Догори