Всеукраїнський конкурс юних зоологів і тваринників

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді спільно з Національним університетом біоресурсів і природокористування України, Інститутом зоології імені І. І. Шмальгаузена НАН України, Національним науково-природничим музеєм НАН України провели з 1 по 3 лютого 2022 року “Всеукраїнський конкурс юних зоологів і тваринників”. До участі у II (фінальному) етапі Всеукраїнського конкурсу юних зоологів і тваринників з презентаціями своїх робіт було запрошено понад 80 учасників з різних областей України.
Під час урочистого відкриття Всеукраїнського конкурсу юних зоологів і тваринників з вітанням до учасників заходу звернулися Вербицький Володимир Валентинович, директор Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України, доктор педагогічних наук, професор та Костенко Світлана Олексіївна, доктор біологічних наук, професор кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин НУБіП України.
Донецький обласний еколого-натуралістичний центр на цьому конкурсі представляла вихованка гуртка «Юні бджолярі», учениця Новогродівської ЗОШ I-II ступенів № 8 Гусак Альбіна з роботою «Дослідження рівню яйценосності бджолиних маток протягом трьох сезонів їх використання», яка в секції «тваринництво» посіла III місце.
Вітаємо Альбіну та її керівника Олену Ставрієцьку з цим досягненням та бажаємо подальших успіхів!
Догори